18 augusti 2010

Nytt!


Japp då var det bara att packa ihop och flytta då :)
Min moder ringde i förmiddags och talade om att hon sett annons på en lägenhet i Lysvik så hon ringde och bestämde tid för att kolla på den.
De var nere vid 6 idag och nu är det klart, tror de skulle få nycklarna imorgon till och med. Så de kan börja att flytta in lite saker. Finns tydligen 2 kakelugnar och en vedspis, diskmaskinen var en månad gammal och de flesta andra vitvaror var också nya. Läget är kanon med nära till affären dagiset och skolan! Lite längre till mamma och pappa men det är sånt man kan leva med, lite motion ska man väl ha med. :)
Så detta känns allatiders, töserna kommer då att de ett eget rum :)

Har även fått pengar från Försäkringskassan idag från tiden när jag  var gravid och sjukskriven. Bättre sent än aldrig! :) Syster Yster och hennes Adam var i KD idag så passade på att umgås lite med dom. Fick ett jättefint gossedjur en liten groda. Hur fin som helst. Bild på den kommer. Sedan fick vi även ett present kort på SF Bio för de tyckte att vi kunde behöva tänka på något annat så. 
Gullungar detta!

Verkar även som det löser sig med Östra med eventuellt blir det imorgon som den ena tösen får åka, vi vet efter kl 9 imorgon. Håll tummarna att det nu blir av!
/Elin

4 kommentarer:

  1. Håller tummarna jättehårt *massa kramar*

    SvaraRadera
  2. Håller allt jag bara kan, till och med käften om det hjälper;)
    Jo du det blir till att flytta nu, men ni slipper av förklarliga själ att göra så mycket. Men klaga inte på möbleringen eller gardinerna, i alla fall inte så jag hör;))
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Grattis till nya lägenheten! Ska vi testa hur det gårt att fixa inflyttnngsfest Maria?/Anneli

    SvaraRadera