4 februari 2011

Utskrivna!


Ja vi blev alltså utskrivna från sjukhuset igår :) Lämnade tillbaka alla deras saker. Skönt att bli av med när vi ändå ingen användning har för sakerna så.
Läkaren tycker att de är så fina så och växer bra gör dom med så allt är frid och fröjd.
Fick till och med klartecken på att ta bort Niferexen :) Alltså järnmedicinen. Så nu får de bara D-droppar en gång per dag som alla andra barn :)

Känns både skönt och skrämmande på samma gång. Nu har vi ju inte varit på sjukhuset så mycket heller det sista men ändå skönt att vara våra egna på något sätt. 

Idag ska vi pröva på gröt, får se hur det tas emot av tjejerna. Fick påtryckning igår om att jag ska filma när de får gröten. Får väl se hur det bliver med detta. Väntar nog tills A kommer hem så kan en mata och en filma.

Ska ta och plocka lite!


1 kommentar:

  1. Fasen va synd att vi inte hann o ses igår! Men ni kanske ska ner snart igen, på shopping el annat trevligt! :) Då måste ni komma hem på kaffe, så jag får tjusa.. (med tjejerna! - Bara så vi är på det klara..)
    Va skönt att slippa sjukhuset nu. Ni har haft med dom så det räcker! Och va gott det måste kännas att tjejerna växer som dom ska, och att allt flyter på! :) Samtidigt har det ju varit en trygghet naturligtvis. Men nu är det upp till er att ta hand om dom små.. TILLS tant Hanna kommer & ska lära dom ALLT hon kan!! Japp!! (Tycker jag hör Freddan mummla nått här bakom.. "Ja, det kommer ju gå rätt fort!" bla bla bla...)

    ;P

    SvaraRadera